Akşener: "Açılımları sakın aklınızdan geçirmeyin"

Akşener: "Açılımları sakın aklınızdan geçirmeyin"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Haziran seçimleri öncesinde Kürt seçmen oyları için Öcalan ile görüşen iktidara, "Açılımları sakın aklınızdan geçirmeyin" dedi.

23 Haziran seçimleri öncesinde bebek katili Abdullah Öcalan’ın mektubunun okunmasına sert tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "31 Mart’tan önce beka diyenler, Öcalan avukatları ile görüşsün dedi, teröristbaşı ile mektup arkadaşı oldular” ifadelerini kullandı.

Akşener, TRT’ye çıkarılan teröristbaşının kardeşi Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını bilmediğini söyleyen Erdoğan’a, TRT devletin televizyonudur. Milletin sözcüleri olan muhalefete kapattığınız TRT’yi terörün eli kanlı alçaklarına açamazsınız. İktidar partisini uyarıyorum. Milletin kararı ile mağlup oldunuz. Terör örgütleri ile aranıza mesafe olsun. Açılımları sakın aklınızdan geçirmeyin" dedi.

Akşener’in açıklaması şu şekilde:

"31 MART'TAN ÖNCE BEKA DİYENLER TERÖRİSTBAŞI İLE MEKTUP ARKADAŞI OLDU"

"31 Mart’tan önce beka diyenler, Öcalan avukatları ile görüşsün dedi, teröristbaşı ile mektup arkadaşı oldular. Küçük ortak teröristbaşını dinleyin dedi. Milletimiz gerçekleri biliyor. İktidar sadece teröristbaşından değil aynı soyadını taşıyan herkesten medet umdu. Öyle laflar ediyorlar ki özürleri kabahatlerinden büyük. Küçük ortak Öcalan canisi HDP’ye tarafsızlık çağrısı yapıyorsa bunu görmezden gelemezdik dedi.. Dün flu görüyordu bugün görmezden gelemiyor."

"AÇILIMLARI SAKIN AKLINIZDAN GEÇİRMEYİN"

"Sayın Erdoğan ‘Ben Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum’ dedi. Kendisi kandırıkçılar tarafından senelerce kandırılıyor. Bir de bu rezilliğe imza atanlara, bu işe sahip çıkıyor. TRT ekranlarına çıkarılan karakollarımıza saldırmış, 74 vatan evladını şehit etmiş bir alçaktır. Hadi bizi saf sanıyorsun da mahşerde peygamber efendimize komşu şehitlerimize nasıl anlatacaksın. TRT devletin televizyonudur. Milletin sözcüleri olan muhalefete kapattığınız TRT’yi terörün eli kanlı alçaklarına açamazsınız. İktidar partisini uyarıyorum. Milletin kararı ile mağlup oldunuz. Terör örgütleri ile aranıza mesafe olsun. Açılımları sakın aklınızdan geçirmeyin."