Akşener ile Kıbrıs Gazisi arasında diyalog; "Biz hakikaten sürünüyoruz"

Akşener ile Kıbrıs Gazisi arasında diyalog; "Biz hakikaten sürünüyoruz"
Yurt gezilerine Nevşehir'den devam eden İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Kıbrıs Gazisi arasında geçen diyalog dikkat çekti. Gazi, "Bir 15 Temmuz gazisi 3 bin 650 lira aylık alıyor, benim aldığım 3 aylık maaş 2 bin 980 lira, bu adalet midir?" diye sorarken Akşener, bu durumu bizzat dile getireceğini ifade etti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Nevşehir’in ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ziyaret sırasında Kıbrıs gazisi olduğunu söyleyen bir kişi Akşener’e maaşının düşüklüğünden yakındı. Kıbrıs gazilerinin durumunun çok kötü olduğunu aktaran gazi, "Ben Kıbrıs gazisiyim. Bir 15 Temmuz gazisi 3 bin 650 lira aylık alıyor, benim aldığım 3 aylık maaş 2 bin 980 lira, bu adalet midir? Ben sosyal medyada da bunu dile getirdim, sosyal medyada da dile getirdim. Biz Kıbrıs gazileri hakikaten sürünüyoruz." dedi.

Sorunu gündeme getireceğini belirten Akşener, "Ben bunu bizzat dile getireceğim. Böyle birşey olur mu. Can cepte siz Kıbrıs’ta savaştınız." ifadelerini kullandı.