Meral Akşener'den Ankapark açıklaması: Neden böyle bir dinozor merakı vardır diye sordu Mansur Yavaş bombayı patlattı: Geçmişine, çocukluğuna gitmek lazım

Meral Akşener'den Ankapark açıklaması: Neden böyle bir dinozor merakı vardır diye sordu Mansur Yavaş bombayı patlattı: Geçmişine, çocukluğuna gitmek lazım
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Ankapark'ı ziyaret etti. Ziyareti sırasında basın mensuplarının Melih Gökçek hakkında sorular sorması üzerine Akşener ve Yavaş "bu kadar büyük bir dinozor takıntısının sebebini öğrenmek için geçmişine, çocukluğuna gitmek lazım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankapark''ı ziyaret etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankapark''ın son halini inceleyen Akşener, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ankapark için harcanan paradan dem vuran Akşener, "EYT’lilerin birçok problemi çözülebilirdi, düzeltilebilirdi. Bu kadar büyümezdi." diye konuştu.

Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

"Ankara’ya dair altyapıların ne kadar düzeltilebileceğini Ankaralılara nasıl hizmet edilebileceğini sayın başkanım açıkladı. Böyle bir israfın neticesi olarak, yani Ankaralılara ve Türkiye’de yaşayan her bir vergi veren vatandaşın nasıl bir sistemle ütüldüğünü gördük. Bu arada en çok şaşırdığım şey neden böyle bir dinozor merakı vardır onu anlayamadım. Başkanımın bir yorumu var mı yani onu bilemiyorum. Bu kadar büyük bir dinozor takıntısı…"

Akşener''in ardından söze giren Yavaş; "Geçmişine, çocukluğuna gitmek lazım" deyince herkesi gülme aldı.

MANSUR YAVAŞ: GEÇMİŞİNE GİTMEK LAZIM

"Meral Akşener: E bu da güzeldi. Sonuç itibarıyla Ankaralıların istediği yapılması lazım ama gerçekten çok üzüldüm. Bu Ankapark’ı unutturmamamız gerekiyor ki başka yerlerdeki “AnkaPark”larda unutulmasın. Bir daha olmaması için böyle hadiselerin önüne geçmemiz lazım." diye konuşan Akşener, Gökçek''in "Halk beni bunu yapmam için seçti" sözlerine de şöyle cevap verdi:

"Patron nankör diye seçmen suçlanıyor. Patronu şükürsüz diye suçluyor. Patronu sabırsız diye suçluyor. Dolayısıyla sayın Gökçek’e de Ankaralılara “siz sorumlusunuz” demek düşmüş. Balık baştan böyle geliyor işte."

Akşener''in sözlerine Mansur Yavaş ise şu sözlerle devam etti:

"Ben bir ruh sağlığı doktoruna gitmesini (Melih Gökçek’in) öneriyorum. Ruh sağlığından endişe ediyorum. Attığı Tweetlere, söylediği sözlere bakarsanız. Muhattap olmak istiyorsa o şekilde olabilirim."

İlgili Haberler