Akşener'den ODTÜ paylaşımı

Akşener'den ODTÜ paylaşımı
ODTÜ'de yaşanan yurt tartışmasına ilişkin paylaşımda bulunan İYİ Parti Lideri Meral AKşener, "O ağaçlar sarayın değil, #ODTÜ'lülerindir, milletimizindir!" ifadelerini kullandı.

ODTÜ'nün ormanlık alana yapılmasını planladığı yurt tartışmalara neden oldu. Sabah saatlerinde yaşanan arbedenin ardından olaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş müdahale ederken, sosyal medyadan da ağaçların kesilmemesi için destek kampanyası başlatıldı.

Konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurdun ormanlık alana yapılmasına tepki gösterdi.

Fatih Sultan Mehmet'in "Yeşil ağaç kesenin, başını keserim" sözleriyle ağaçların önemine dikkat çeken Akşener, "Öğrencilerin 50 yıldır elleriyle büyüttüğü ağaçlardan ne istediniz? O ağaçlar sarayın değil, #ODTÜ'lülerindir, milletimizindir!" ifadelerini kullandı.

Akşener'in o paylaşımı şu şekilde:

"Dünya üzerinde doğaya bu kadar düşman bir hükûmet görülmemiştir. O yurdu oraya yapmasanız, müteahhidiniz daha mı az kazanacak? Öğrencilerin 50 yıldır elleriyle büyüttüğü ağaçlardan ne istediniz? O ağaçlar sarayın değil, #ODTÜ'lülerindir, milletimizindir! "