Akşener'in kritik seçim açıklamasını Yeniçağ manşete taşıdı

Akşener'in kritik seçim açıklamasını Yeniçağ manşete taşıdı
Partili belediye başkanları ile bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, AKP ve MHP'nin son dönemdeki söylemlerine dikkat çekip, uyarılarda bulundu: İktidar kanadından gelecek provokasyonlara karşı çok dikkatli olun, kavgalardan uzak durun.

Genel merkezdeki toplantıya İYİ Partili 19 ilçe belediye başkanı katıldı. Meral Akşener ve belediye başkanları karşılıklı olarak izlenimlerini paylaşıp, önerilerini sıraladılar.

''ADAY OLMAYACAĞIM'' DEDİ ''BAŞBAKANLIĞA'' İŞARET ETTİ

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda olası bir erken seçim ve Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı da detaylıca ele alındı. Belediye başkanlarının çoğunluğu Genel Başkan Meral Akşener''e "Sizin adaylığınızı açıklamanızı bekliyoruz" çağrısı yaptı. Ancak Akşener, her zaman söylediği gibi, bir kez daha ''başbakanlığı'' işaret etti.

TÜRKİYE''NİN NORMALLEŞMESİ İÇİN PARLAMENTER SİSTEM ŞART

Kurtuluşun Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçişle sağlanacağını vurgulayan Akşener, "Mesele, ben meselesi değil. Mesele Türkiye. Yorulmuş bir hükümet var. Türkiye''nin normalleşmesini kırıp dökmeden parlamenter sisteme geçirecek bir cumhurbaşkanı adayı ile gerçekleştirebiliriz. Millet İttifakı''nın adayı 13. cumhurbaşkanı olacak" dedi.

''MÜSTAKBEL MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI'' BENZETMESİ

Meral Akşener, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın Aydın''daki toplu açılış töreninde önceki gün söylediği ''Tüm sıkıntıları biz çözeriz'' sözlerini manşet yapan bir gazetenin kupürünü paylaştı. Akşener, paylaşımına, "Müstakbel muhalefet partisi genel başkanı konuşmuş. Ne diyelim, Allah tamamına erdirsin" notu düştü.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin bugünkü birinci sayfası: