Alex de Souza, Fenerbahçe suskunluğunu bozdu

Alex de Souza, Fenerbahçe suskunluğunu bozdu
Sao Paulo'nun 20 yaş altı takımında teknik direktörlük yapan Alex de Souza, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile ismi anılan Brezilyalı, "Benim şu an hedefim genç takım ile çalışmak. 2022’nin sonuna geldiğimde oturup görüşeceğiz" dedi.

Fenerbahçe''de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları hız kazandı. Antrenörlük koltuğu için pek çok isim gündeme gelirken, Sarı Lacivertli takımın efsanesi Alex de Souza da anılmaya başlanmıştı.

Sao Paulo''nun 20 yaş altı takımında teknik direktörlük yapan Alex de Souza, geleceği ile ilgili Globo''ya açıklamalarda bulundu.

Teknik direktörlük hedefleri hakkında konuşan Alex de Souza, "Benim şu an hedefim genç takım ile çalışmak. Sao Paolu bana bu fırsatı verdi. Pro lisansımı almak için federasyonun kurslarına gidiyorum. Son bir kursum kaldı. 2022’nin sonuna geldiğimde oturup görüşeceğiz. Sao Paulo’da mı kalacağım, başka bir kulübe mi gideceğim yoksa hala 20 yaş altı takımında mı çalışacağım, göreceğiz" dedi.

20 yaş altı takımında içinde bulunduğu başlattıkları projenin gidişatından ötürü mutlu olduğunu söyleyen Alex, "En önemli şey ise futbolcular gelişmeye devam ediyor. Rogerio Ceni (Sao Paulo Teknik Direktörü) istediğinde hazır olacaklar" diye konuştu.