Alex De Souza'dan 'Fenerbahçe'de teknik direktörlük' açıklaması

Alex De Souza'dan 'Fenerbahçe'de teknik direktörlük' açıklaması
Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, sarı lacivertli kulüpte teknik adam olarak çalışıp çalışmayacağı şeklindeki soruyu yanıtladı.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, Instagram'da Merve Toy'un sorularını yanıtladı.Toy'un Fenerbahçe'de teknik direktör olmak ister misin şeklindeki sorusunu yanıtlayan efsane yıldız, " "Teknik direktörlüğe başlayacağım. Aslında soru 'Fenerbahçe'ye teknik direktör olacak mısın ya da olmak ister misin?' gibi değil, 'Fenerbahçe seni teknik direktör olarak isteyecek mi?' gibi olmalı. Çünkü şöyle bir şey var. Şu anda teknik direktörlük kariyerime yeni başlıyorum. Belki başka bir kulüpte, başka ortamda çalışacağım. Benim Fenerbahçe ile yönetimi bağım çok güçlü. Eğer bir gün benim takımı yönetebileceğime inanır ve kulüpteki yöneticiler ve başkan buna inanır ve beni çağırırlarsa, benim Fenerbahçe ile bağım çok güçlü, elbette teknik direktörü olmak isterim ileride." dedi. 

Dünyayı sarsan corona virüsünün kariyerini de etkilediğini belirten Alex, "Benim planım bu nedenle gecikti. Salgın olmasaydı ben lisansımı elime almış olacaktım" diye konuştu. 

 

 

 

İlgili Haberler