Ali Atay kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?

Ali Atay kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?
Hazal Kaya'nın Ali Atay ile evlilik kararı aldığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşünce magazinseverler kimdir, nereli, ve kaç yaşında? diye merak ediyor. Ali Atay'ın hakkında tüm bilgiler...

Ali Atay kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?

Leyla ile Mecnun dizisiyle üne kavuşan oyuncu aynı zamanda yönetmen Ali Atay ile oyuncu Hazal Kaya evlilik kararı aldı. 5 yıldır birliktelik yaşayan çift nikah masasına oturarak ilişkilerini taçlandıracak.  Bu yaz nikah kıyacakları öğrenilen çift güzel haberi önce ailesi daha sonra yakın arkadaşlarıyla paylaştı. Magazin gündemine de düşen bu son dakika haberin ardından internet kullanıcıları Ali Atay kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi soruların cevabını aradı. Biz de sizin için Ali Atay hakkındaki tüm detayları haberimizde derledik.

ALİ ATAY KİMDİR

Leyla ile Mecnun dizisinin Mecnun kararkteriyle hafızalarımıza kazınan Ali Atay, 20 Nisan 1976 yılında Rize'de dünyaya geldi. 42 yaşındaki oyuncu, müzisyen ve yönetmen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniveresitesi Devlet Konservaturarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ali Atay ilk oyunculuk deneyimini, İkinci Bahar dizisiyle başlamış ve bu dizide Ersin karakterini canlandırdı. Daha sonra 2003 senesinde "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarız illüzyonist Maksut'u oynamıştır.

ALİ ATAY NERELİ

Asıl adı Dursun Ali Atay olan oyuncu Rize'lidir. 

HAZAL KAYA İLE ALİ ATAY NE ZAMAN EVLENECEK?

ali-002.jpg

ALİ ATAY KAÇ YAŞINDADIR?

1976 doğumlu olan Atay, 42 yaşındadır.

2014 Haziranın da ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır. Atay son olarak ATV'de yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Dizide Atay'ın yanı sıra Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban da rol almıştır. Ayrıca, Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.