Ali Koç'un yanında çalışan Galatasaray yöneticisi ifşa oldu

Ali Koç'un yanında çalışan Galatasaray yöneticisi ifşa oldu
Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray CEO'su Erden Timur'un yaptığı açıklamalara yanıt vererek çarpıcı sözler sarf etti.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un açıklamaları hakkında konuştu.

Selahattin Baki yaptığı açıklamada, ''Temsilciler üyesi bir beyefendinin Koç Holding çalışanı olduğunu söyledi. Basit bir araştırmayla kendisinin 3 senedir emekli olduğunu, Koç Holding ile hiçbir alakası yok. Madem Koç Holding bu kadar rahatsızlık vesilesi bu camiada, kendi yönetim kurullarında şu anda mevcut Koç Holding çalışanı olan bir hanımefendi var. Hanımefendinin CV'sini 'Koç Holding'ten 'bir holding'e çevirmişler. Yani hanımefendi CV'sini değiştirecek kadar akıl tutulması yaşıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Fotospor'da geçen habere göre, Baki'nin bahsettiği Galatasaray yönetim kurulu üyesi Tanur Lara Yılmaz'ın Galatasaray resmi sitesinde yer alan tanıtımı şu şekilde;

''1991 İstanbul doğumlu Yılmaz, Galatasaray Lisesi 2009 yılı mezunudur. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden 2014 yılında, New Platz Üniversitesi'nden ise 2015 yılında derece ile mezun olan Yılmaz, 2018 yılında Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Hukuku Bölümü'nü tamamlamıştır. Yılmaz, Bağımsız denetim firması KPMG firmasında Müdür olarak görev almıştır. Son olarak bir holdingin Hukuk ve Uyum Müşavirliği'nde Uyum Yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Lara Yılmaz, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.''

İlgili Haberler