Alişan alyansını çıkarmadı! ‘Bir şey olacaksa zaten olur’

Alişan alyansını çıkarmadı! ‘Bir şey olacaksa zaten olur’
Eşi Buse Varol’la boşanacakları iddia edilen şarkıcı Alişan, “Bana hiç öyle bir şey sormayın. Benim ne yaşadığımı, ailem de bilmiyor. Bir şey olacaksa da zaten olur ve herkes görür” dedi.

Büyük bir törenle 2018''de dünyaevine giren ve bu evlilikten 2 çocukları olan Alişan-Buse Varol çifti, boşanma iddialarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. 

Alişan ve  Sevcan Orhan, Luvia Yeşilköy’de düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü Özel Galası’nda sahne aldı.

EVLİLİĞİMDE NE YAŞANDIĞINI KİMSE BİLMİYOR

Alişan, dört yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Varol’la ayrılacakları yönündeki sorulara da son noktayı koydu:
“Benim ne yaşadığımı, benim ailemde ve evliliğimde ne yaşandığını kimse bilmiyor. Allah kimsenin başına böyle bir kayıp vermesin ve kardeş acısıyla sınamasın. O nedenle rica ediyorum özel hayatım hakkında kimse yorum yapmasın. Bir şey olacaksa da zaten olur ve herkes görür.”

Geçtiğimiz günlerde Buse Varol’un alyansını çıkarmasına rağmen Alişan’ın alyansını taktığı görüldü.

''İHTİYACIM YOK'' VURGUSU OLAY OLDU

Öte yandan Buse Varol, sosyal medya hesabından eşi Alişan''a olay göndermede bulundu.

Ünlü çiftten Buse Varol, oğlu Burak''ın doğum gününü sosyal medya hesabından “Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum… Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum.” notuyla kutlayınca ortalık karıştı.
Varol''un, Alişan''a yaptığı bir göndermede geçen "Hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok." sözleri dikkat çekti.

O KISMI KALDIRMAK ZORUNDA KALDI

Gelen tepkiler üzerine Buse Varol, yazdığı notu “Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum… Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen hep mutlu olun. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum.” şeklinde güncelledi.