Alisson Real Madrid’i bekliyor

Alisson Real Madrid’i bekliyor
Real Madrid'in transfer listesindeki kaleci Alisson Becker, eflatun beyazlılardan gelecek teklifi bekliyor. Galli yıldız Bale ise ayrılık kararını yeni teknik direktörün tutumuna göre verecek.

Real Madrid bir yandan Ronaldo’yu takımda tutmak ve yeni teknik direktörü belirlemeye çalışırken, diğer yandan eksik bölgelere takviye yapmaya çalışıyor.

Cristiano Ronaldo’nun ayrılık isteği ile sarsılan Real Madrid’te olası bir diğer yolcu ise Galli yıldız Bale. Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool’a attığı harika golle herkesin takdirini toplayan Bale, yeni teknik direktörün gelişini bekliyor. Manchester United Bale için hazır beklerken, Galli yıldızın yeni teknik direktör bakış açısına göre karar verecek. Ancak İspanyol basınında yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ALISSON BEKLEMEDE

Real Madrid’in transfer listesinde üst sıralarda bulunan kaleci Alisson Becker, eflatun beyazlılardan gelecek teklifi bekliyor. Roma’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı kaleci için Liverpool’un yaklaşık 80 milyon euroyu güzden çıkardığı belirtiliyordu. Ancak SKY Sports’un haberine göre İngiliz ekibi bu parayı ödemekte oldukça zorlanacak. Alisson’un ise birinci tercihinin Real Madrid olduğu ve İspanyol devinden teklif gelmeden kararını vermeyeceği gelen haberler arasında.