Altındağ Belediyesi inşaat malzemeleri satın alacak

Altındağ Belediyesi inşaat malzemeleri satın alacak
Altındağ Belediyesi inşaat malzemeleri satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da “Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Spor Alanlarının Bakım ve Onarımlarında Kullanılmak Üzere Muhtelif Mal Malzeme Alım İşi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı : 15 Kalem - Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Spor Tesislerin Bakım ve Onarımlarında Kullanılmak üzere çeşitli inşaat malzemeleri alınacaktır.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

İşin süresi 90 gün olup, talep edilen mal/malzemeler 10 gün içerisinde teslim edilecektir. Teslim edilen mal/malzeme miktarı kadar aylık hak ediş düzenlenecektir.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,

Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.