Anadolu Efes'ten Bryant Dunston'a büyük onur

Anadolu Efes'ten Bryant Dunston'a büyük onur
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi tarihinin en çok blok yapan oyuncusu olan ABD'li basketbolcusunun ismini, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki iki tribün bloğuna verdi. Salonda bulunan 101 ve 126 numaralı tribün blokları "Dunston Blokları" olarak isimlendirildi.

AA'da yer alan habere göre, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün ABD'li basketbolcusu Bryant Dunston'ın ismi, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki 101 ve 126 numaralı tribün bloklarına verildi.

BLOK KRALI OLDU

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Olympiakos ile deplasmanda oynanan maçtaki ilk bloğuyla toplamda 250 bloğa ulaşan ve İspanyol Fran Vazquez'i geçerek Avrupa Ligi'nin blok kralı haline gelen Dunston'ın ismi, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki iki tribün bloğuna verildi. Anadolu Efes'in ev sahibi olduğu son Maccabi Playtika karşılaşmasından önce 101 ve 126 numaralı tribün bloklarının ismi, "Dunston Blokları" olarak değiştirildi.

İkinci kaptan olduğu Anadolu Efes'te çok uzun süredir forma giyen Dunston, Avrupa Ligi'ndeki 251 bloğunun 181'ini lacivert-beyazlı formayla yaptı.

ABD'li oyuncu, gösterdiği istikrarlı performansla birlikte, Petar Naumoski ile Anadolu Efes'in formasını altı sezon giyen iki oyuncudan biri oldu.