Öğrencilere annelerine götürmeleri için hediye gül verildi, içinden tanga çıktı

Öğrencilere annelerine götürmeleri için hediye gül verildi, içinden tanga çıktı
Amerika’nın Philadelphia eyaletinde bir başpiskoposluk ilköğretim okulu olan St. Anselm Okulu'ndaki yetkililer, okulun Anneler Günü için sattığı yapay güllerin taç yaprakları arasında dantelli iç çamaşırı gizlendiğini fark ettikten sonra özür diledi.

Anneler Günü''nün âdeti, güzel görünen ve hoş kokan nispeten basit bir sevgi hareketi olan çiçek vermektir. Bunu doğru yapmak çok zor değil ve bir çiçekçiye bir servet ödemek istemiyorsanız, bulunduğunuz bölgede Anneler Günü ihtiyaçlarınızı memnuniyetle karşılayacak sokak satıcıları bulabilirsiniz.

Her nasılsa, Amerika’nın Philadelphia eyaletinde bir Katolik ilkokul, sahte güllere doldurulmuş iç çamaşırları içeren bir Anneler Günü çiçek satışı yapmaya başardı.

Anaokulundan sekizinci sınıfa kadar yaklaşık 250 öğrenciye hizmet veren St. Anselm Okulu, yanlışlıkla çiçeklerin içine kırmızı tanga katlanmış sahte güller sattı. Bir St. Anselm ailesi bu keşfi sosyal medyada paylaştı ve anne ve baba bu duruma pek üzülmedi.

Okul yetkilileri, güllerin Anneler Günü''ne uygun olduğu düşünülerek satın alındığını açıkladı. Okul, bunların açıkça yetişkinlere yönelik Sevgililer Günü hediyeleri olduğunun ve bırakın Katolik okulu bir ilkokul için bile ideal olmadığının farkında değildi.

Philadelphia Başpiskoposluğu sözcüsü Ken Gavin Salı günü yaptığı açıklamada, “Saint Anselm Parish Okulu, okul aileleriyle geniş iletişim dahil olduğu bilindiğinde bu sorunu düzeltmek için acil adımlar attı.Durum talihsiz bir hatayı temsil ediyor ve çok özür dileriz.” dedi.

Konunun tam olarak nasıl olduğunu belirlemek için okul ve bucak idaresi tarafından hâlâ incelenmekte olduğunu söyleyen Gavin, “Yaratılan her türlü utanç ve rahatsızlıktan dolayı içtenlikle üzgünüz ve toplumdaki tüm annelerin Anneler Günü''nü yürekten minnetle kutlarız” dedi.