Bülent Ersoy: Atamı ziyarete yine gideceğim!

Bülent Ersoy: Atamı ziyarete yine gideceğim!
Bülent Ersoy geçtiğimiz ay Anıtkabir ziyaretinde yaşanan ‘şemsiye krizi’ ile ilgili konuştu: “Atamı ziyarete gittim, yine gideceğim. Ben öyle kolay pabuç bırakmam!” 

Diva lakaplı sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Nişantaşı''ndaki bir modacının atölyesinde görüntülendi. Kostüm provası için geldiğini belirten Ersoy, geçen ay Anıtkabir ziyareti sırasında kendisine şemsiye tutan ve eşlik eden subay ile Anıtkabir Komutanı Albay Hakan Osman Sert''in başka bir şehre tayin edilmesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. 

Bülent Ersoy, "Onlar söylendi bitti artık, güncelliği de kalmadı. Yani ne diyeyim? Atam''ı ziyarete gittim yine gideceğim. Ben öyle kolay pabuç bırakmam, beni bilirsiniz." dedi. 

FİLM KOPTU!

Daha önce hayatının film olacağını açıklayan Ersoy, konunun hatırlatılması üzerine, "Filmler koptu." diyerek, projenin şimdilik durduğunu belirtti.

Ersoy "Ben öldükten sonra bazı eksiklikler kalırsa o zaman da bilemiyorum. Ne bileyim? Bazen olmalı ne yaşanılmış ne yapılmış... Bazen düşünüyorum epey bir kalp kırgınlığı olabilir daha yaşayanlar var. Hayatımın içerisinde rahmetliler var. Ne denecek? ''Ölünün arkasından konuşuyor'' ama ben o ölüyle canlıyken yaşadım onları. O işe daha karar vermedim." dedi.