Ankara'da alarm. Polis Kuğulu Park'ı kapattı

Ankara'da alarm. Polis Kuğulu Park'ı kapattı
Ankara'da Tunalı Hilmi Caddesi'nde bulunan Kuğulu Park polis tarafından boşaltılıyor. Parka çok sayıda polis sevk edildi. Edinilen ilk bilgilere göre parkın salgın nedeniyle boşaltıldığı öğrenildi. Diğer yandan ise, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolara yönelik bir açıklama yapılacağı gerekçesiyle parkın polis tarafından boşaltıldığı iddia edildi.

Berkay BİGEÇ - YENİÇAĞ / Ankara

Ankara Kuğulu Park''ta polis alarm durumuna geçti. Parkın olduğu bölgeye çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği görülürken, polisin bölgeyi boşaltması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre parkın boşaltılmasına yönelik emir Ankara Valiliği''nden geldi. Valiliğin kararı doğrultusunda korona virüs salgını nedeniyle Ankara''da insan yoğunluğu yaşanan parkların polis tarafından boşaltılacağı öğrenildi. Gelişmeyle ilgili bir diğer iddia ise, Boğaziçi Üniversitesi''ndeki protestolara yönelik bir açıklama yapılacağı gerekçesiyle parkın polis tarafından boşaltıldığı yönünde.

PARK YENİDEN AÇILDI

Diğer yandan Ankara Kuğulu Park''ın kapalı kaldıktan bir süre sonra polis tarafından yeniden vatandaşın ziyaretine açıldığı öğrenildi. 

Polis tarafından boşaltılan Ankara Kuğulu Park''tan gelen ilk görüntüler şöyle: