Ankara'da korkutan görüntü. Döne döne geldi arkasında aydınlık bıraktı. Şehirde ilk defa görüldü

Ankara'da korkutan görüntü. Döne döne geldi arkasında aydınlık bıraktı. Şehirde ilk defa görüldü
Ankara’da 5 gündür aralıklı olarak devam eden yağmur ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken sosyal medyada paylaşılan bir videoda bulutların hortumu andıran görüntüsü panik yarattı.

Ankara''da yağmur ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı. Aniden başlayan sağanak yağmur Ankara’nın birçok yerinde etkili oldu. birlikte yaşanan rüzgar görüş mesafesini de büyük oranda etkilerken şehir gündüz vakti neredeyse tamamen karardı. Çok sayıda çatı uçtu ve iş yerlerini su bastı. Sele kapılan bir vatandaşın cansız bedenine ulaşılırken bir kişi için daha kayıp ihbarı yapıldı.

HORTUMU ANDIRAN GÖRÜNTÜ

Sosyal medyada yayılan bir görüntü ise viral oldu. Türkiye´nin Meteoroloji Ajansı hesabından paylaşılan görüntülerde bulutların hortumu andıran görüntüsü görenleri şaşırttı. Bulutların bir anlık hareketiyle karanlık çöktü.

Öte yandan, Ankara Valiliği''nce, kuvvetli yağışların bu gece yarısından itibaren de etkili olmaya devam edileceği bildirilerek, şu açıklama yapıldı:

"İlimiz genelinde bir süredir devam eden kuvvetli sağanak yağışların beraberinde getirdiği olumsuzluklarla ilgili olarak vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda gerekli uyarılar Valiliğimiz ve ilgili kurumlar tarafından yapılmaktadır. Son olarak 12 Haziran Pazar günü için gerekli uyarılar yapılmıştır. Bugün meydana gelen kuvvetli yağışların bu gece yarısından sonra da ilimiz genelinde etkili olacağı yönündeki son meteorolojik değerlendirmeler nedeniyle bir kez daha vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılmaları ihtiyacı doğmuştur."

SELDEN GÖRÜNTÜLER:

İlgili Haberler