Ankaralı esnaf Akşener'i bu sözlerle karşıladı: En zor dönemde yalnız bırakmıyorsunuz

Ankaralı esnaf Akşener'i bu sözlerle karşıladı: En zor dönemde yalnız bırakmıyorsunuz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün Ankara'nın Kahramankazan ve Kızılcahamam ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener’in ziyaret sırasındaki bir esnaf ile diyaloğu dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün Ankara Kahramankazan ve Kızılcahamam’da esnafı ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi. Esnaf ile tek tek sohbet eden Akşener, ekonomideki sıkıntılara ilişkin detaylı bilgi aldı.

Akşener’in bir esnaf ile diyaloğu ise dikkat çekti. Esnaf, Akşener’e "Diyecek bir şey yok, biz sizi takdir ediyoruz sayın Genel Başkan’ım. Vatandaşın sıkıntılı, esnafın en problemli olduğu dönemde onları yalnız bırakmıyorsunuz” dedi.

Akşener de esnafın ekonomide çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, “Türkiye, çok lüzumsuz gerginliklerle baş başa. Halbuki asıl meseleler burada. Akşam eve ekmek götürebiliyor muyuz, götüremiyor muyuz? Götürdük; o ekmeği huzurla yiyebiliyor muyuz, yiyemiyor muyuz? Türkiye’de yaşayan insanların istediği bu. Halbuki bunların üzerinde durulması gerekirken, o ona bunu dedi, bu buna bunu dedi tartışılıyor. Ben bunu yıkmaya çalışıyorum, partim bunu yıkmaya çalışıyor. Nasıl müşteri velinimet ise esnaf da velinimet. Esnaf olmasa, sanayicinin sattığı ürünleri kim satacak. Esnafın böyle ciddi bir konumu var” şeklinde yanıt veriyor.

“BU SİSTEM BİZE UYMUYOR”

Daha sonra yine söz alan esnaf ise İyileştirilmiş Parlamenter Sistem’e geçilmesini talep ettiklerini belirterek, yeni sistemin kendilerine uymadığını söylüyor.