Ankaralılar dikkat yarın bu yollar trafiğe kapalı olacak

Ankaralılar dikkat yarın bu yollar trafiğe kapalı olacak
24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak olan AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi nedeniyle Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

AA''da yer alan habere göre, AK Parti''nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu''nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak. Kongre nedeniyle Ankara''da bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI

Ankara Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Ankara Kapalı Spor Salonu''nda yarın düzenlenecek kongre nedeniyle bu akşam saat 21.00''den program sona erene kadar, Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası), Tren Garı Kavşağı ile yan varyantları (alt geçit hariç) ile Ulaştırma Kavşağı''ndan Hipodrom Caddesi''ne çıkış yan varyantları araç trafiğine kapatılacak.

Salgın nedeniyle kongreye, yurt dışından konuk çağırılmazken, kısıtlı sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, engelli ile gazi ve şehit yakınları davet edildi.