Antalya'da havai fişek ve silahlarla dehşet saçtılar. Korona bile engel olamadı

Antalya'da havai fişek ve silahlarla dehşet saçtılar. Korona bile engel olamadı
Antalya'nın Kepez ilçesinde yapılan bir asker konvoyunda havai fişek ve silahlar kullanıldı. Korona virüs salgınına rağmen araç konvoyu yapan gençler korku dolu anlar yaşattı. O anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaydedilen görüntüler "Hayırlısıyla mermi gibi git gel kardeşim. Artık Samsun düşünsün" notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

DHA’da yer alan habere göre, Antalya’nın Kepez ilçesinin Demirgül Mahallesi''nde havai fişekli, silahlı konvoy tehlike saçtı. Arkadaşlarını askere uğurlayan gençler, otomobil kenarından sarkıp havaya silahlarla defalarca ateş etti.

KORONA KURALLARI İHLAL EDİLDİ

İçişleri ve Sağlık Bakanlığı''nın korona virüs salgını kapsamında akşam 21.00''den sonra sokak kısıtlama genelgesi, maske, mesafe ve hijyen uyarıları, asker konvoylarına getirilen kısıtlamalar Antalya''da yine ihlal edildi.

SİLAHLAR ATEŞLENDİ

Önceki gün Kepez ilçesinin Demirgül Mahallesi''nde havai fişekli asker eğlencesi yapılması tepki çekerken dün gece yine Antalya''da bu kez silahların ve araç konvoylarının eklendiği asker eğlencesi yapıldı. Arkadaşını Samsun''a vatani görevi için yolcu eden Antalyalı gençler, ortalığı birbirine kattı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Kısıtlamaya rağmen konvoy yapan gençler, araç üzerinden sarkıp silahlarıyla defalarca ateş etti. Bir sokağı da kapatıp yolda müzik eşliğinde eğlenen ve havai fişekler patlatan gençler, bu görüntüleri, "Hayırlısıyla mermi gibi git gel kardeşim. Artık Samsun düşünsün" notuyla sosyal medyada paylaştı.

KAMERALARA YANSIDI

Antalyalı gençlerin silahlarını kontrolsüzce ateş etmeleri de cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.