Futbolcuların sırdaşı Recep Şeker yazdı. Ne yaptın Sadık! Malatyaspor: Abbas yolcu! Antalyaspor: define buldu

Futbolcuların sırdaşı Recep Şeker yazdı. Ne yaptın Sadık! Malatyaspor: Abbas yolcu! Antalyaspor: define buldu
Malatyaspor'un az da olsa umudu vardı, belki bir çıkış yakalardı. Ama Sadık'ın büyük hatası bunu yerle bir etti. Antalyaspor deplasmanda kazandı, Malatyaspor kaderiyle baş başa kaldı

Malatyaspor ligin dibinde. Haftalardır kazanamıyor. Antalyaspor ise bir çıkış yakaladı, üst sıralara tırmanmak istiyor.
İşte bu iki takımın mücadelesine Malatyasporlu Sadık''ın yaptığı büyük hata damgasını vurdu. Takımının umudunu yerle bir etti. Antalyaspor ise define buldu adeta, bu hatayı affetmedi. Daha 7. dakikaydı. Ayağındaki topu kontrol edemeyip, kaçırınca Antalyaspor yeni transferi Luiz Adriano ile beklemediği anda golü buldu.
Zaten moraller sıfırdı ev sahibi takımda, bu golle iyice dibe çöktü. Maçtan önce başlama düdüğünün ardından 20 saniye hareketsiz durarak alamadıkları maaşlar için yönetimi protesto etmişti Malatyasporlu futbolcular. Haklılar belki. Ama maaşı haketmek için de bir şeyler yapmak gerekli değil mi? Peki onları kim protesto edecek, ligdeki yerlerinden dolayı?
İlk golden sonra topla oynama üstünlüğünü de ele geçirdi Antalyaspor. Peş peşe pozisyonlar da yakaladı. Bu yakaladığı pozisyonlarda Malatyasporlu oyuncuların yine hataları vardı. Örneğin 35. dakikada kaleci Ertaç, nedendir bilinmez öne çıkmış, kalesini terk etmişti. Bunu gören Fernando, taa orta çizginin gerisinden vurdu. Ertaç son anda topa dokunabildi. O top, sonra da direğe çarpıp, kornere çıktı.
Malatyaspor toparlayamıyordu kendini bir türlü. Bunu gören çiçeği burnunda teknik sorumlu ve oyuncu Adem Büyük, değişiklikler yaptı. Hatta kendisini de oyuna aldı. Bu bir an için takıma etki yapar gibi oldu. Bir iki gol pozisyonu da doğdu. Ama sonuç yoktu.
Sonra yine Antalyaspor aldı sazı eline. 59''da da Fernando''nun şutunda top direğe çarpıp filelere gitti. 88''de Buğra''nın nefis golü ise Malatya''ya teselli olmaktan öteye gidemedi. 
Maçın sonları tribündeki Malatyaspor sevdalılarının feryatlarıyla geçti. Yönetimi istifaya çağırdılar, futbolcuları da protesto ettiler. Ama iş işten geçmişti.
Maç 2-1 Antalyaspor''un galibiyetiyle sona erdi. Bu demek ki; Antalyaspor bu ligde kalıcı. Bunu gösterdi. 
Malatyaspor cephesinde ise görüntü hiç de iyi değil. Söylemeye dilim varmıyor ama: "Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz!"

İlgili Haberler