Antalyaspor'dan Fredy'ye yeni sözleşme

Antalyaspor'dan Fredy'ye yeni sözleşme
Fraport TAV Antalyaspor, son 2 buçuk sezondur takımda forma giyen Fredy Ribeiro'nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzattığını açıkladı.

AA''da yer alan habere göre, Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, oyuncusu Fredy Ribeiro''nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3+1 yıl daha uzattı.

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyasporumuz, son 2 buçuk sezondur takımımızda forma giyen Fredy Ribeiro''nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3+1 yıl daha uzattı." denildi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri''nde düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kaya katıldı. Fredy, imza töreninde FTA Antalyaspor''un Süper Lig''de 1000''inci golünü attığı forma ile poz verdi.

Sözleşmesinin uzatılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Angolalı futbolcu, “Burada zor zamanlarda, zorlandığımız anlarda her zaman yanımızda olan yöneticilerimize, teknik ekibimize, geçmişten bu güne görev yapan tüm personele teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki süreçte formamı hakkıyla terletmeye, forma için mücadele etmeye ve hep birlikte mutlu bir hikaye yazmaya devam ederiz” diye konuştu.