AÖF final sınav tarihleri ne zaman? AÖF giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF final sınav tarihleri ne zaman? AÖF giriş yerleri açıklandı mı?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları için sayılı günler kaldı. Öğrenciler sınavların ne zaman yapılacağını ve sınav yerlerini araştırmaya başladı. Peki, sınav yerleri açıklandı mı? İşte detaylar...

Binlerce öğrenci sınav yerlerini merak ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi takviminde AÖF final tarihleri öğrencilerle paylaşıldı. Sınav tarihlerini öğrenenler sınava girerken gerekli belgeler neler? araştırıyor. İşte sınavla ilgili tüm merak edilenler…

FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN

Akademik takvime göre AÖF 2019 bahar dönemi finalleri 25 – 26 Mayıs tarihinde yapılacak. Öte yandan Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi’nin 3 ders sınav tarihi ise 20 Temmuz’dan 26 Temmuz’a alındı.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin 2018-2019 öğretim yılı bahar dönemi dönem sonu sınav giriş bilgileri açıklandı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada "Öğrencilerimiz sınav giriş bilgilerini 'Anadolu Mobil' uygulamamızdan görüntüleyebilir. Sınav giriş belgeleri, gün içinde öğrenci otomasyonundan erişime açılacak ve sayfamızdan duyurulacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi dönem sonu sınavı 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.