AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?
Açık lise AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Soruları ortaöğretim ve liseyi açıktan okuyan öğrencilerin merak konusu oldu. Sınav tarihinden iki hafta geçmesi nedeniyle öğrenciler MEB'ten gelecek duyuruyu bekliyor.

AÖL sınav sonuçları büyük merak konusu oldu. Peki AÖL sınav sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak? Açık lise ve ortaöğretim okuyan öğrenciler 8-9 Aralık tarihleri arasında iki oturum şeklinde sınava girmişti. 13 Aralık'ta ise soru ve cevapları yayınlanmıştı. Genellikle sınavdan 16 gün sonra sınav sonuçlarının açıklanması gerekiyordu. Bugün sonuçlar açıklandığında Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sayfasında duyurulacak.

AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

AÖL sınav sonuçları henüz açıklanmadı ama kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar sisteme yüklenir yüklenmez burada olacaktır.

AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİ SINAVLARI

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasında http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden Güvenlik Kodu, Öğrenci Numarası ve Şifre'nizi girerek sınav sonucunuza ulaşabileceksiniz. Sonuçlar bir dersten başarılı olmak için en az 9 soruya doğru cevap vererek 45 puan almanız gerekmektedir. 45 puan üstü notlar geçerlidir.