Apple İnsan Kaynakları Şefi sendikalaşma üzerine açıklama yaptı: Bu kararla karşı karşıya kalırsanız...

Apple İnsan Kaynakları Şefi sendikalaşma üzerine açıklama yaptı: Bu kararla karşı karşıya kalırsanız...
Apple İnsan Kaynakları Şefi Deirdre O'Brien'in sendikalaşmaya karşı yaptığı konuşma açıklandı. Bu sürecin iş yerindeki ilerlemeyi yavaşlatacağını ve şirket ile çalışanlar arasındaki ilişkiye zarar verebileceğini belirtti.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Apple İnsan Kaynakları Şefi Deirdre O’Brien’in sendikalaşma için çalışanlarına yönelik konuştuğu bir video ortaya çıktı. Şef, çalışanların sendikalaşmaya gösterdiği çabalara karşı çıktı. Aynı zamanda bu sürecin iş yerindeki ilerlemeyi yavaşlatacağını ve şirket ile çalışanlar arasındaki ilişkiye zarar verebileceğini belirtti.

Apple İnsan Kaynakları Şefi Deirdre O’Brien, sendikalaşmaya karşı çalışanlarına yaptığı açıklamada şu düşünceleri paylaştı:

“Bir sendikaya üye olmak sizin hakkınızdır ve aynı şekilde bir sendikaya katılmamak da sizin hakkınızdır. Bu kararla karşı karşıya kalırsanız, Apple’da toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışmanın ne anlama gelebileceğini anladığınızdan emin olmak için sizi çok çeşitli insanlara ve kaynaklara danışmaya teşvik etmek istiyorum.”

 

İlgili Haberler