Arda Güler ile Sosa arasındaki görüntü Fenerbahçelileri isyan ettirdi

Arda Güler ile Sosa arasındaki görüntü Fenerbahçelileri isyan ettirdi
Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına Helsinki karşısında çıkan Arda Güler, maçın 90.dakikasında kazanılan serbest vuruşu kullanmak istedi ancak topun başındaki Jose Sosa, izin vermedi. İkili arasındaki diyalog, sosyal medyada gündem oldu.

Sevgi eylem gerektirir Sosa

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Helsinki’yi 1-0 yenen Fenerbahçe, tur için avantajı kaptı. Mücadeleye oyuna sonradan dahil olan genç oyuncu Arda Güler ile tecrübeli oyuncu Sosa''nın diyalogu damga vurdu.

FRİKİĞİ ARDA''YA VERMEDİ

Futboluyla, taraftarların büyük beğenisini toplayan Arda Güler, 90. dakikada ise Jose Sosa ile birlikte frikiğin başına geçti. Ancak 36 yaşındaki Arjantinli yıldız, frikiği genç oyuncuya bırakmak yerine vuruşu kendisi kullandı.

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Bu pozisyon, sosyal medyada tepki gördü. Kimi taraftarlar Sosa''nın bu tutumunu haklı bulurken, kimileri ise topun genç oyuncuya verilmesi gerektiğini savundu.

Maçtan sonra konuşan Güler, ''''Çocukluğumdan beri o frikikte topun başına geçmeyi çok istiyordum. Geçtim ama bu sefer olmadı, inşallah bir dahaki sefere golümü atacağım.'''' dedi.

GÖNDERME YAPMIŞLARDI

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında oynanan Giresunspor - Galatasaray maçında çıkan Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasına göndermede bulunmuş, Sosa''nın genç oyuncu Arda''yı öptüğü bir fotoğraf karesini paylaşmıştı.

 

İlgili Haberler