Arsenal’in Mesut Özil için istediği bonservis belli oldu

Arsenal’in Mesut Özil için istediği bonservis belli oldu
Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil’in takımdan ayrılacağı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Londra ekibinin Mesut için 28 milyon euro istediği öne sürüldü.

Unai Emery'nin oyun sistemine adapte olmakta da zorlandığı gözlenen yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağına yönelik iddialar her geçen gün artıyor.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Mesut Özil konusundaki sabrı tükenen Arsenal yönetimi oyuncuyu ocak ayında satmaya hazırlanıyor.

Haberde Topçular'ın Özil'in haftalık 350 bin sterlinlik maaşından kurtulamak istediği ifade edilirken sözü edilen bonservis bedeli ise şok etkisi yarattı.

Piyasa değeri 45 milyon euro olarak gösterilen Mesut için Arsenal yönetiminin 28 milyon euroluk bir fiyat biçtiği kaydedildi.

Oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında Serie A devi Inter'in olduğu öne sürülüyor.

Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, İngiltere'de oldukça zor günler geçiriyor.

Son olarak takım arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu kullandığı öne sürülen 30 yaşındaki futbolcu saha içinde de isteneni bir türlü veremiyor.

Çok sık sakatlanması nedeniyle taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kalan Özil, takımının son 5 maçında forma giyememişti.

İlgili Haberler