Artvin İl Özel İdaresi akaryakıt satın alacak

Artvin İl Özel İdaresi akaryakıt satın alacak
Artvin İl Özel İdaresi akaryakıt satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da ”mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

500.000 Litre Motorin satın alınacaktır. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Artvin İl Özel İdaresi Yol Ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Akaryakıt Ambarı Depolarına teslim edilecektir.Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 90 takvim günü içerisinde malın tamamı teslim edilecektir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 16.08.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler: 1- İstekli bir "Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu" ise EPK tarafından verilmiş Teklif sahibinin Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu olduğunu gösteren belgeyi, 2- İstekli bir "Akaryakıt ve dağıtım pazarlama Kuruluşunun Bayisi" ise; Teklif sahibinin Bayisi olduğu kuruluşdan verilmiş Akaryakıt ve dağıtım Pazarlama Kuruluşunun Bayisi olduğuna dair Bayilik Yazısı ve Bayilik Sözleşmesini, 3- İstekliye EPDK´dan Bayilik yapmak üzere verilmiş İstasyonlu Bayilik Belgesini, 4- İsteklinin bağlı bulunduğu ilgili Belediye Başkanlığından alınmış olan İş Yeri Açma ve İzin belgeleri teklif kapsamında sunulacaktır

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.