Aslan ile köpek kafeste karşı karşıya geldi. Korku dolu anlar

Aslan ile köpek kafeste karşı karşıya geldi. Korku dolu anlar
Hayvanat bahçesine gelen ziyaretçiler, aslanın kafesinde küçük bir köpeği görünce şaşırdılar.  Köpeğe saldırması beklenen Bonedigger adlı dev aslanın hiçbir şey yapmadan durması ve saatlerce köpekle oynayacağını kimse tahmin bile etmiyordu. Köpeğin aslanın suratını ısırmaya çalışması şaşkınlık yarattı.

Haberlercom'un haberine göre, John Reinke isimli hayvan bakıcısı ve vahşi yaşam meraklısı adam, sahiplendiği engelli aslanı büyüdükten sonra hayvanat bahçesine bıraktı. Dev aslanın kolay bir hayatı olmamıştı. Bonedigger isimli aslan, metabolik kemik hastası olarak doğdu ve sakat kaldı.

Travmatik kemik hasarları gibi metabolik kemik bozuklukları nadir rastlanan bir durum değil, ancak yine de çok ağrılı ve uzun süreli devam eden hastalıkların başında geliyor. Bu, Bonedigger'ın diğer aslanlara göre daha yavaş hareket etmesinin sebebiydi. Ama avını katletme içgüdüsü hala yerli yerindeydi.

KAFESİN DEMİRLERİNİ ISIRDI

Hayatını hayvan bakıcılığına adayan John Reinke, üç köpeğini de hayvanat bahçesine getiriyordu. Kemik hastalığı olan Bonedigger yalnız kaldığı kafesinde bir süre sonra huzursuz olmaya başladı. Dev aslan, farklı sesle çıkarıyor ve kafesin demirlerine diş geçirmeye başlamıştı.

Sahibi, aslanın çok mutsuz olduğunu fark ettikten sonra çok ilginç bir planı devreye soktu. Diğer gün sosis köpeklerini hayvanat bahçesine getiren John Reinke, aslanın kafesinin kapısını açtı ve köpeklerini içeri saldı. Ziyaretçilerin gördüğü an nefesini tuttuğu olayda aslanla köpek karşı karşıya geldi. 

OYUN OYNADILAR

Hastalığından dolayı yavaş hareket eden aslan köpeğe yaklaştıktan bir süre sonra korkup geri adım attı. Herkesin şaşırdığı bu durum gittikçe ilginç bir hal alıyordu. Çünkü aslan, sosis köpekle oynamaya başlamış, küçük köpeğin bu karşılaşmadan hiç de korkmadığı görülmüştü. Hayvan bakıcısı John Reinke bu hamlesiyle takdir topladı.

yenicag-aslan-11.jpgyenicag-aslan-10.jpgyenicag-aslan-09.jpgyenicag-aslan-08.jpgyenicag-aslan-07.jpgyenicag-aslan-06.jpgyenicag-aslan-04.jpgyenicag-aslan-03.jpgyenicag-aslan-01.jpg