Galatasaray Moskova'ya lider gitti, lider döndü

Galatasaray Moskova'ya lider gitti, lider döndü
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 3. haftasında deplasmanda Rusya ekibi Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Lokomotiv Stadı''nda Galatasaray''a 3 puanı getiren golü 82. dakikada Kerem Aktürkoğlu attı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu galibiyetle puanını 7''ye yükselterek zirvedeki yerini korudu. Lokomotiv Moskova ise1 puanda kalarak grubun son sırasında yer aldı.

Grubun diğer maçında Lazio ile Olimpik Marsilya ile golsüz berabere kaldı.Lazio puanını 4''e, Marsilya ise 3''e yükseltti.

İLK 11''LER 

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Maradishvili, Pablo, Jedvaj, Rybus, Barinov, Beka Beka, Tiknizyan, Kerk, Zhemaletdinov, Smolov.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan Kutlu Taylan Antalyalı, Cicaldau, Babel, Barış Alper Yılmaz, Mustafa Muhammed.

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR

İlk Yarı:

1'' Hakem Harald Lechner maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça temsilcimiz Galatasaray başlıyor.

5'' Maçın ilk dakikalarında her iki takımın oyuncuları orta alanda yaptığı top kayıplarıyla oyun devam ediyor.

7'' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Barış Alper Yılmaz ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

10'' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Alexandru Cicaldau ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top savunma oyuncularından sekiyor. Seken topu takip eden Barış Alper Yılmaz vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

15'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Konstantin Maradishvili ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

15'' Kısa pasa hareketlenen Fedor Smolov sol kanatta ofsaytta kalıyor.

20'' Maç karşılıklı yapılan faullerle devam ediyor.

24'' Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Gyrano Kerk ofsaytta kalıyor.

26'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Alexandru Cicaldau ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

26'' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Alexandru Cicaldau ofsaytta kalıyor.

30'' Sağ kanattan Maciej Rybus''un attığı ortaya hareketlenen Rifat Zhemaletdinov penaltı noktasının önünden kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top etkisiz oluyor ve dışarı çıkıyor.

34'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Konstantin Maradishvili ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

34'' Ceza yayı önünde topla buluşan Fedor Smolov uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

36'' Ryan Babel hakeme yaptığı itirazlar sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

37'' Kullanılan serbest vuruş sonrasında ceza sahası içine atılan topa hareketlenen Victor Nelsson ofsaytta kalıyor.

38'' Sağ kanattan gelişen atakta atılan kısa pasla topla buluşan Konstantin Maradishvili ceza yayı içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

41'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Konstantin Maradishvili ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

43'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Alexandru Cicaldau ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

43'' Taylan Antalyalı, Gyrano Kerk''i hızlı gelişen atakta yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

45'' Sağ kanatta topla ilerleyen Ryan Babel uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

45'' İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45'' Hakem Harald Lechner ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda taraflardan herhangi bir gol sesi çıkmıyor.

İkinci Yarı: 

46'' Hakem Harald Lechner ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor.

50'' Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Fedor Smolov kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top barajdaki oyuncuya çarpıp kornere gidiyor.

51'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Maciej Rybus ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

51'' Kısa düşen topu takip eden Rifat Zhemaletdinov kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

54'' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Patrick Van Aanholt ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu ön direkte Marcao arkaya aşırtıyor. Bu topa hareketlenen Victor Nelsson vuruşunu yapıyor ancak kaleci Guilherme kornere tokatlıyor.

55'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Alexandru Cicaldau ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Ryan Babel kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top direğin hemen yanından dışarı çıkıyor.

59'' Sağ kanattan Barış Alper Yılmaz''ın ceza sahası içine yaptığı ortaya hareketlenen Mostafa Mohamed kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

62'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Konstantin Maradishvili ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu orta etkisiz oluyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

63'' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Maciej Rybus bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

63'' Rifat Zhemaletdinov''un ceza sahası dışından çektiği şuta hareketlenen Fedor Smolov altıpasın yanından topa müdahalesini yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

65'' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Dmitri Barinov uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.73'' Mostafa Mohamed, Tin Jedvaj''a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

67'' Galatasaray ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Barış Alper Yılmaz çıkıyor ve yerini Kerem Aktürkoğlu''na bırakıyor.68'' Hızlı gelişen Galatasaray atağında topla ilerleyen Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içine hızla kat ediyor ve kaleye şutunu gönderiyor. Bu top kaleci Guilherme''nin kontrolünde kalıyor.

69'' Dmitri Barinov, Alexandru Cicaldau''ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

69'' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Fedor Smolov kaleye yerden sert bir şut gönderiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

75'' Ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Rifat Zhemaletdinov kaleye yerden şutunu gönderiyor ancak bu top uzak direğin dibinden dışarı çıkıyor.

76'' Galatasaray ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ryan Babel çıkıyor ve yerini Olimpiu Morutan''a bırakıyor.

76'' Galatasaray üçüncü oyuncu değişikliğini yapıyor. Mostafa Mohamed çıkıyor ve yerini Mbaye Diagne''ye bırakıyor.

78'' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Patrick Van Aanholt geçiyor. Ceza sahası içine yaptığı ortaya hareketlenen Victor Nelsson kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

80'' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Gyrano Kerk ofsaytta kalıyor.

82'' GOOOOLLLL!!! Orta alandan atılan pasa hareketlenen Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içinde topla buluşuyor. Bekletmeden kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu''nun golüyle skoru 1-0''a taşıyor.

82'' Golün pasını veren oyuncu Olimpiu Morutan oluyor.

85'' Ceza sahası içinde atılan kısa pasa hareketlenen Rifat Zhemaletdinov altıpas içinde ofsaytta kalıyor.

89'' Mbaye Diagne''nin kısa pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu bekletmeden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Guilherme iki hamlede kontrol ediyor.

89'' Lokomotiv Moskova ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Maciej Rybus çıkıyor ve yerini Dmitri Zhivoglyadov''a bırakıyor.

90'' Galatasaray dördüncü oyuncu değişikliğini yapıyor. Patrick Van Aanholt çıkıyor ve yerini Ömer Bayram''a bırakıyor.

90'' Galatasaray beşinci ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Alexandru Cicaldau çıkıyor ve yerini Christian Luyindama''ya bırakıyor.

90'' Olimpiu Morutan hakeme yaptığı itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

90'' Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

90'' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Fedor Smolov ofsaytta kalıyor.

90'' Hakem Harald Lechner maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu''nun attığı golle 1-0 maçı galibiyetle bitiriyor ve 3 puanı hanesine yazıyor.

İlgili Haberler