Aslıhan Doğan'ın bebeğinin cinsiyeti ne, adı ne oldu?

Aslıhan Doğan'ın bebeğinin cinsiyeti ne, adı ne oldu?
Gündemden düşmeyen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan dün doğum yaptı.Peki bebeklerinin cinsiyeti ne oldu. Turan çifti bebeklerine ne isim verdi? Aslıhan Doğan nereli ve kaç yaşında? Merak edenler için haberimizde derledik.

Aslıhan Doğan'ın bebeğinin cinsiyeti ne, adı ne oldu?

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan dün kontrol için gittiği hastanede doğum yaptı. Peki Aslıhan Doğan ile Arda Turan bebeklerinin cinsiyeti ne, adı ne oldu? Şarkıcı Berkay'ın burnunu kırmasıyla son günlerde adından sıkça söz ettiren futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'ı doğum sırasında yalnız bırakmamak için, hastaneye koştu. 

Arda Turan, hastaneye gitmeden hemen kuaför olan kuzenine giderek saç ve sakal traşı oldu. Veysel Senel, Arda Turan'la çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: "Bugün yeğenim Hamza'nın gelişiyle de çok heyecanlıydı Allah'ın izniyle hastahaneye uğurladık...


BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ NE OLDU
Aslıhan Doğan erkek bebek dünyaya getirdi.

ASLIHAN DOĞAN ARDA TURAN BEBEKLERİNİN ADI NE OLDU
Turan çifti dün dünyaya gelen erkek bebeklerine Hamza Arda adını verdi.

aslihan.jpg

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Aslıhan Doğan,Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir.

İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Aslıhan Doğan, şu sıralar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen’in eski sevgilisidir. Umut Evirgen’den ayrılan Aslıhan Doğan, ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.


ASLIHAN DOĞAN NE İŞ YAPIYOR, AİLESİ KİM​

Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.

İlgili Haberler