Atatürk Havalimanı bugün yıkılmaya başlandı. Seneye kar yağdığında bakanların ineceği havalimanı yok ediliyor

Atatürk Havalimanı bugün yıkılmaya başlandı. Seneye kar yağdığında bakanların ineceği havalimanı yok ediliyor
İşler durumda olan ve yeni havalimanının kullanılamaması nedeniyle bakanlar tarafından da sık sık kullanılan Atatürk Havalimanı’nın yıkımı için getirilen iş makinaları görüntülendi.

İşler durumdaki Atatürk Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı sonrası AKP iktidarı tarafından kapatıldı. Atatürk Havalimanı’nın yıkımı için iş makinaları getirilen iş makinaları görüntülenirken, Yeni Havalimanı’na ise kışın uçakların inememesi ve ulaşım zorluğu vatandaşı dert babası etti.

SIK SIK KULLANIM DIŞI KALIYOR
Atatürk Havalimanı’ndan metro ile istediği yere kolayca gitme imkanı bulunan vatandaşlar extra para ödeyerek havalimanı servisleriyle saatler önceden yola çıkmak zorunda kaldı.

Diğer taraftan pisti çöken ve kış aylarında hava muafiyeti nedeniyle uçuşların iptal edildiği yeni havalimanına inemeyenler ise Atatürk Havalimanını kullanmak zorunda kalıyordu.

BAKANLAR ATATÜRK HAVALİMANI’NA İNMEK ZORUNDA KALDI
En son Ocak ayında yeni havalimanı yoğun kar yağışı nedeniyle devre dışı kalırken yolcular metro olmadığı için havalimanında mahsur kaldı. İstanbul’a gelen çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Yunus Sezer, Atatürk Havalimanı’na indi.

KARGO BÖLÜMÜ ÇATISI ÇÖKTÜ
İstanbul Havalimanı''nda Turkish Cargo''ya hizmet sunan tesisin çatısı kar nedeniyle çöktü.

 

İlgili Haberler