Atatürk'e hakarete Ok'tan çok sert tepki

Atatürk'e hakarete Ok'tan çok sert tepki
MHP Balıkesir Milletvekili Ok, Atatürk'e yapılan hakaret ve iftiralara dair çok sert açıklamalarda bulundu. Ok, "Baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ailesine ve namusuna dil uzatanlar soysuz, namussuz, alçak köpeklerin tümü veledi zinadır" dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İsmail Ok, Atatürk’e hakarette bulunan kişilere destek verenler olduğunu, bunları deşifre edilerek hukuk önünde hesabının sorulması gerektiğini belirtti.

İsmail Ok şöyle konuştu: “Son günlerde bazı meczuplar Atatürk’ün ailesine, namusuna dil uzatma cüretinde bulunmuşlardır. Açık ve net bir şekilde ifade ediyorum ki Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu, baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ailesine ve namusuna dil uzatanlar soysuz, namussuz, alçak köpeklerin tümü veledi zinadır. Bu rezilleri konuşmaya gerek bile yoktur. Bu soysuzlar bu cesareti kim ya da kimlerde almaktadır? Bütün mesele bunlara destek verenlerin ve kurumların deşifre edilmesi ve hukuk önünde bunun hesabının sorulmasıdır. AKP’li belediyeler bu meczuplara sözde konferans verdirmek için sıraya girmişlerdir.”

“BU MECZUPLARIN ÇIKARDIĞI DERGİYE TBMM ABONE MİDİR?”

İsmail Ok, Atatürk’e hakaret eden kişiye ilişkin Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a şunları sordu: “Bu meczupların çıkardığı dergiye TBMM abone midir? Abone ise aboneliği iptal edilmiş midir? TBMM olarak bugüne kadar bu soysuzun çıkardığı dergiye ne kadar ücret ödenmiştir? Bu meczup kitap ve TV programlarıyla belgeli bir FETÖ’cü. 17-25 Aralık’tan sonra bile TV ekranlarında FETÖ’ye övgüler yağdırdığı halde neden tutuklanmamıştır, arkasındaki güç kimdir ve savcılar niçin harekete geçmemiştir? Yoksa Atatürk’e hakaret etmek için mi FETÖ örgüt üyeliğine göz yumulmaktadır?” 

İlgili Haberler