ATV’den Maria ile Mustafa dizisi için flaş karar. Reyting kurbanı oldu

ATV’den Maria ile Mustafa dizisi için flaş karar. Reyting kurbanı oldu
Show TV'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi Arıza bir dizinin daha kaderini belirledi.  ATV'nin iddialı dizisi Maria ile Mustafa ya gün değiştirecek ya da final yapacak.

TV100’de yer alan habere göre, Show TV, son zamanlardaki iddialı yapımlarla rakiplerine kök söktürmeye devam ediyor. Show TV'nin son flaş dizisi Arıza reytinglerde pazar günü karşısındaki tüm rakiplere büyük üstünlük sağladı.

Günün en çok izlenen yapımı olan olarak bitiren Arıza ATV'nin iddialı dizilerinden Maria ile Mustafa'nın da kaderini belirledi. Pazar akşamı 4’üncü bölümüyle ekrana gelen dizinin başrollerinde genç yetenekler Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan bulunuyor. Dizinin kadrosunda  Ahmet Mümtaz Taylan ve Levent Can gibi isimlerde oyunculukları ile alkış topluyor.  

yenicag-maria-mustafa1.jpg

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yollarının kesişme hikayesinin anlatıldığı dizi ilk bölümüyle sosyal medyanın diline düşmüştü

İlk bölümündeki bir sahne Vanlı vatandaşları kızdırmıştı. Dizide Van için 'dağ başı' ifadesinin kullanılması sosyal medyada günlerde konuşulmuş ve tepki mesajları yağmıştı. Show TV'nin dizinin o sahnesi kaldırılmıştı. İlk bölümü sıkıntılı da olsa dizi daha yayınlandığı hafta pazar günlerine adını üst sıralara yazdırmayı başladı. Karşısında TRT 1'nin Tövbeler Olsun'u, ATV'nin Maria ile Mustafa'sı olması rağmen tüm rakiplerini solladı ve bu hafta da reyting listesinin zirvesine oturmuştu.

yenicag-ariza.jpg

ATV'nin büyük umutlarla yayına soktuğu, Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerini başladığı fragmanını haftalar önce döndürmeye başladığı dizisi Maria ile Mustafa maalesef bekleneni karşılamadı ve final bayrağını çekti.  Pazar akşamları ilk 10'a girmeyi başaramayan dizi için iki ihtimal var. Dizinin önce yayın günü değişecek. Reytinglerde etkisi etmezse dizinin stok bölümleri yayınlanacak ve ekranlara veda edecek.