Ünlü popçu Edis 8 bölümlük ‘Alya’ dizisinde oynayacak. Alacağı ücret dudak uçuklattı

Ünlü popçu Edis 8 bölümlük ‘Alya’ dizisinde oynayacak. Alacağı ücret dudak uçuklattı
Ünlü popçu Edis, 8 bölüm yayınlanacak  “Alya” dizisinde bir ajanı canlandırmaya hazırlanıyor. Bölüm başına 100 bin TL alacak olan şarkıcı, mini dizi için dövüş dersleri alıyor. Edis, çekimler bittiğinde yeni albüm çalışmasına başlayacak. 

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, son yılların en popüler isimlerinden Edis, 8 bölümlük “Alya” dizisi için set çalışmalarına başladı.

yenicag-edis3.jpg

Can Evrenol’un yönetmenliğini yaptığı Amerikan-Türk ortak yapımı bilim kurgu dizisinde bir ajanı canlandıracak olan ünlü şarkıcının bölüm başına 100 bin TL alacağını öğrenildi.

Jandae Perçem ile başrolü paylaşacak olan Edis’e, Hande Ataizi, Gonca Vuslateri ve Alper Atak da eşlik edecek. Geçen hafta başlayacak çekimler, yaklaşık 6 hafta sürecek.

yenicag-edis2.jpg

Edis çekimlerin ardından müzik stüdyosuna geri dönecek ve kasımda çıkacak olan single’ını bitirecek. Eş zamanlı olarak yeni albümü için de çalışan başarılı şarkıcı, yeni şarkılarını 2021’de hayranlarıyla buluşturacak.

Müzikal kariyerine oldukça önem veren ve çalışmalarını aksatmayan Edis, niş bir proje olduğu için “Alya”da oynamayı kabul etmişti.