Avlu 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Avlu dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadığı sosyal medyada çok konuşuluyor. Peki Avlu dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte son gelişmeler...

Avlu dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadığı sosyal medyada çok konuşuluyor. Peki Avlu dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Avlu dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

AVLU YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümünün ne zaman yayınlanacak? Sorusu cevabını buldu. En son 26. bölümü ile ekranlara gelen dizi yeni bölümü merakla bekleniyor. Yeni yıl tatilinde olan dizi 2 hafta sonra sevenleri ile buluşacak.

AVLU DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu dizisi 27. bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. Avlu’nun 27. bölüm fragmanı kısa sürede sevenleri ile bulaşacağı iddia edildi.

AVLU 26. BÖLÜMDE NELER OLDU

Deniz ve Azra arasında yaşananlardan sonra, Yonca Hasret’e hesap soruyor. Hasret, başka çarelerinin olmadığını Eylül için bunu yapmaya mecbur kaldıklarını anlatır. Bu arada Zerrin, Kudret başka bir cezaevine naklettirmek için tanıdığı birine telefon açar. Azra, çaresizce ne yapacaklarını düşünürken Zerrin Özge’yi bıçaklayanın kim olduğunu öğrenmek için Hacer’i konuşturmaya çalışır. Hacer Kudret’in ismini vermez bu işi Özge’ye ve annesine gıcık olduğu için yaptığını söyler.

Kudret, bebeğin durumunun öğrenirken Azra ve Deniz’in birbirine girdiğin haberini alınca zevkten dört köşe olur. Kudret Vecdi’yi arayarak Azra’nın içeriye mal soktuğunu söyler ve onlara mal verenleri araştırıp bulmasını ve hesap sormasını ister. Bu arada Murat Deniz’e Melis ile konuşmasını tavsiye eder ama Deniz iyi olduğunu söyler.

Azra’nın malı kaptırmasının ardından ona para verenler yolunu keserler. Azra’dan ya malı ya da verdikleri parayı geri isterler. Zerrin malın nasıl içeri girdiğini bulmak için gardiyanları odasında toplar ve onları tehdit eder. Zerrin, Kudret’i odasına çağırır ve yaptıklarının cezasını başka bir cezaevine nakledilerek ödeyeceğini söyler. Kudret deliye döner bunu yapamayacağını söylese de Zerrin onu dinlemez ve odasından zorla çıkarır.