Avlu 43. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu 43. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu? İşte tüm detaylar

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 42. bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Deniz ve Azra, hayatlarının en cesur kararını almışlardır. Safiye’nin odasından özgürlüğe açılan kapı aralanmak üzeredir. Ancak oradan kimlerin geçeceği bilinmemektedir. Deniz ve Azra birbirlerinden habersiz aynı anda belki de tarihlerinin en cesur kararını alırlar. Zerrin ise tanıdık bir yüzün onu nerelere sürükleyebileceğini deneyimleyecektir.

Zerrin aracı şarampolden aşağıya yuvarlanırken araçtan fırlamıştır. Zerrin bilinçsiz bir şekilde yerde yatmaktadır. Bu sırada Kudret’i arayan Şeref o işin hallolduğunu söyler. Kudret Zerrin’in ortadan kaldırıldığını öğrenince keyiften dört köşe olur. Hüseyin, Deniz’in yanına gelir ve ortalıkta neler döndüğünü anlatmasını ister. Azra Safiye ile konuştuktan sonra Hasret ve diğerlerinden sivri uçlu bir şeyler bulmasını ister. Bu sırada Deniz de Hüseyin’e “Korkunç bir hikaye dinlemeye hazır mısın?” der.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Deniz ve Azra için geri sayım başlıyor. İsyan, yetkililer tarafından verilen süre içinde bitirilmez ise ağır sonuçları olacağı kesindir. Cezaevinden duyulan silah sesleri büyük bir paniğe sebep olur. Son anda yön değiştiren rüzgar kimleri savuracaktır?

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizi severlerin merakla beklediği Avlu dizisi 43. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.