Ünlü anketçi Saray'ın MHP'yi bitirecek hamlesini açıkladı

Ünlü anketçi Saray'ın MHP'yi bitirecek hamlesini açıkladı
Avrasya Araştırma’nın Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son seçim hamlesinin MHP’yi bitireceğini ifade ederek bu duruma Devlet Bahçeli’nin izin vermeyeceğini savundu.

Avrasya Araştırma’nın Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok konuşulan yeni parti iddiaları hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Özkiraz, söz konusu iddianın MHP’yi bitireceğini dolayısıyla Devlet Bahçeli’nin buna müsaade etmeyeceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın gündeme getirdiği iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Tansu Çiller’e yeni parti kurdurarak İYİ Parti’nin oylarını bölmek istiyor. Gündemde yankı uyandıran bu iddiasını gazeteci Ruhat Mengi’ye yaptığın açıklamalarda dile getiren Koray Aydın,  "Tansu Çiller, AK Parti''den oy koparan İYİ Parti''nin oylarını kırmaya çalışmak için Erdoğan tarafından görevlendirilmiş” ifadelerini kullanmıştı. Avrasya Araştırma’nın Başkanı bu hamlenin MHP ve Devlet Bahçeli’yi bitireceğini söyledi.

MHP VE BAHÇELİ’Yİ DARMADAĞIN EDER

Kemal Özkiraz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Tansu Çiller, Erdogan''in emri ile parti kuracakmış, amaç da iyi parti oylarını bölmekmiş. İyi partiden oy alamayacağı gibi MHP''yi darmadağın eder” dedi.

Bu duruma Devlet Bahçeli’nin müsaade etmeyeceğini de mesajına ekleyen Kemal Özkiraz “Dolayısıyla bu habere inanmıyorum çünkü Bahçeli buna asla cevaz vermez.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler