Katil köpek balığı adamı tek hamlede ikiye böldü

Katil köpek balığı adamı tek hamlede ikiye böldü
Avustralya Sidney'de bir yüzücü çığlıklarını duyan balıkçıların gözü önünde 4,5 metrelik bir beyaz köpek balığı tarafından önce ikiye bölündü, ardından vücudunun bazı parçalarını yuttu.

Okyanustaki dehşet anları kamerada

Köpek balığı saldırısı Sidney''de 60 yıl sonra can aldı. Avustralya Sidney''de bir yüzücü katil köpek balığı ile yüz yüze geldi. Yüzücünün çığılıklarını sahilde bulunanlar duydu. 4,5 metrelik bir beyaz köpek balığı yüzücü adamı yedi. Balıkçıların kaydettiği videoda canavar köpek balığı çığlık atan yüzücüyü önce ikiye bölüyor. Biraz uzaklaşıyor. Döndükten sonra ''vücudunun bazı kısımlarını çiğneyerek yutuyor.

Köpek balığı saldırısının ardından plajda alarm verildikten sonra, yüzücü ve katil köpek balığını bulmak için helikopterler ve jet skiler ile cankurtaranlar gönderildi. Görevliler kalabalık sahildeki tatilcileri sudan çıkartarak güvenli alana aldı. Ancak köpek balığının izi bulunamadı.

Sydney sahilinde meydana gelen acı olay sahilde bulunan insanları dehşete düşürerek paniğe neden oldu. Malabar yakınlarındaki Little Bay Plajı''nda meydana gelen korkunç ölümün videosu izleyenler bile olayın dehşet etkisinden uzun süre kurtulamadı.

Olayı atılan çığlıklar ile farkeden plaj sakinleri yüzücünün parçalanmasını hiçbir şey yapamadan izledi. Hemen devreye giren kurtarma ekipleri arama çalışmalarına başlasa da buldukları sadece yutulan yüzücünün vücut parçaları oldu.

Sidney''de 60 yıl sonra ilk kez yaşanan köpek balığı saldırısı deniz keyfi yapmaya düşkün vatandaşlar arasında korkuya neden oldu. Yüzücünün ölümüne şahit olan sahildekiler sudan kan yükselirken adamın kulak delici çığlıklarını duyduklarını ve yüzücünün ortadan kaybolduğunu anlattı.

İlgili Haberler