Aybüke Pusat: ''Hiç bir ayrıntıyı kaçırmamak için bir sürü sahte hesap açtım'''

Aybüke Pusat: ''Hiç bir ayrıntıyı kaçırmamak için bir sürü sahte hesap açtım'''
Oyuncu Aybüke Pusat, sosyal medyada sahte hesapları olduğunu itiraf etti. "O kadar büyük bir stalk'çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum" dedi.

 

Aybüke Pusat Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Oyuncu Aybüke Pusat, sosyal medyada sahte hesapları olduğunu itiraf etti.

Pusat "O kadar büyük bir ‘stalk’çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum" dedi.

Youtube’da ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına katılan Aybüke Pusat, Halide Edip Adıvar’ı oynamak istediğini söyledi. Oyuncu “Onun bir romanındaki bir kadın da olur. O dönemde yazılmış edebi eserleri çok seviyorum” dedi.

İşte Pusat’ın diğer açıklamalarından satırbaşları...

*Kurşun döktürmeyi seviyorum. Evde toplanıp 15 kişi çarşafın altına giriyoruz, annem döküyor.

*Seksist olmayan küfürler ediyorum. Ağzıma oturan, minicik, tatlı küfürler var.

*O kadar büyük bir ‘stalk’çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum.

 

İlgili Haberler