Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan yapımcılara mesaj

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan yapımcılara mesaj
‘Ada Masalı’ dizisinin setinde tanışıp, sevgili olan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, Etiler'de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendiler. Sevgililer, aynı projede yer almak istediklerini belirtti.

''Ada Masalı'' adlı dizinin setinde tanışan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan''ın beraberliği tam gaz devam ediyor. İkili, önceki akşam Etiler''de bir mekan çıkışı görüntülendi. Turan''ın, sevgilisine bakışları olay oldu. Navruz''un proje açıklaması da sevenlerini heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz aylarda final yapan ''Ada Masalı'' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz''un gerçek hayatta da birliktelik yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

"İLİŞKİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

İkili, önceki akşam Etiler''de bir mekan çıkışı görüntülendi. Navruz, “İlişkimiz çok güzel gidiyor, mutluyuz.” açıklamasını yaptı.

"PROJELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ"

Alp Navruz, "Ayça Ayşin Turan ile yine aynı projede yer almak ister misiniz?" sorusuna, "Şu an birlikte projeleri değerlendiriyoruz. Birlikte yer alacağımız uygun bir proje gelirse tabii ki oynarız. Dijital platformlar için çekilecek projelere de sıcak bakıyoruz" cevabını verdi.


Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan''ın birbirlerine aşk dolu bakışları geceye damga vurdu.

İlgili Haberler