Ayinde vahşet. 9 yaşındaki çocuğu katlettiler

Ayinde vahşet. 9 yaşındaki çocuğu katlettiler
Sri Lanka'da düzenlenen  "şeytan çıkarma" ayininde 9 yaşındaki bir çocuğun katledildiği bildirildi. Sri Lanka polisinden yapılan açıklamada kötü ruhları kovacağı inancıyla yapılan ritüel sırasında defalarca dövülen 9 yaşındaki çocuğun annesi ile şeytan çıkardığı öne sürülen kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Sri Lanka''da başkent Colombo''ya 40 kilometre uzaklıktaki Delgoda kasabasında gerçekleştirilen "şeytan çıkarma" ayininde bir kız çocuğu katledildi.

Sri Lanka polisinden yapılan açıklamada 9 yaşındaki bir kız çocuğunun kötü ruhları kovacağı inancıyla düzenlenen "şeytan çıkarma" ayininde dövülerek öldürüldüğünü, çocuğun annesi ile şeytan çıkardığı öne sürülen kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, gözaltına alınan annenin ifadesinde, "kızının bir şeytan tarafından ele geçirildiğine" inandığını ve bu nedenle küçük çocuğu şeytan çıkardığı iddia edilen bir büyücünün evine götürdüğünü söylediği aktarıldı.

Büyücünün 9 yaşındaki çocuğa yağ sürdükten sonra sopayla defalarca vurduğu ve bilincini kaybeden çocuğun hastaneye kaldırıldığı kaydedildi

Konuya ilişkin açıklama yapan polis sözcüsü, halkı bu tür olaylara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.