Aylardır kimseye çıkmıyor hep kasa kazanıyor. Hayaller 127 milyon gerçekler bir daha ki çekiliş. 127 milyonluk havuç

Aylardır kimseye çıkmıyor hep kasa kazanıyor. Hayaller 127 milyon gerçekler bir daha ki çekiliş. 127 milyonluk havuç
Bu sene en büyük ikramiyesini sunan Çılgın Sayısal Loto'da, bugün saat 14.37 itibarıyla dağıtacak miktar 127 milyon 180 bin 207 TL'ye yükseldi. Çekilişe katılanlar, muhtemel ikramiyeyi kazanmaları halinde yapacaklarının hayalini kurarken, her hafta 3 sefer çekilen Çılgın Sayısal Loto aylardır sahibini bekliyor.

Aylardır kimseye çıkmıyor hep kasa kazanıyor. Hayaller 127 milyon gerçekler bir daha ki çekiliş. 127 milyonluk havuç

Türkiye''de Çılgın Sayısal Loto heyecanı yaşanıyor. Bu sene 127 milyon 180 bin 207 TL ile tarihin en büyük ikramiyesini sunan Çılgın Sayısal Loto, talihlisini aramaya devam ediyor. Çılgın Sayısal Loto yarın akşam çekilecek.

Çekilişe katılanlar, 127 milyon TL''yi aşan ikramiyenin kendilerini çıkması halinde yapacaklarını günler öncesinden planlıyor. Çılgın Sayısal Loto pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri çekiliyor.

OYUNUN KURALLARI

 

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. 

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Çılgın Sayısal Loto oynayabilir. 

 

İlgili Haberler