Ayşegül Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ayşegül Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında?
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız canlı yayında olay itiraflar bulundu. Peki, Ayşegül Yıldız kimdir? İşte merak edilenler haberimizde...

Ayşegül Yıldız kimdir nereli ve kaç yaşında? Bugün en sık aranılan isimlerden biri. Ayşegül Yıldız katıldığı bir televizyon programında eski eşi ve kızının babası İbrahim Tatlıses'ten evliliğinden boşanmasına kadar özel açıklamalarda bulundu. Yıldız, "O saldırı olmasa İbrahim belki benimle evlenmezdi' dedi. 

İŞTE AYŞEGÜL YILDIZ'IN AÇIKLAMALARI

* İbrahim Bey ile tanıştığımızda liseye gidiyordum. Bodrum Lisesi’nde okuyordum. Tanıştığımda İbrahim Tatlıses hayranı hiç değildim. O zaman Metallica dinliyordum, Bon Jovi dinliyordum.
Televizyonda kariyer yapma planım vardı. Ben okuldan çıkmışım formayla eve gidiyorum. 
 Ben giderken bir kalabalık gördüm, ne olduğunu bilmediğim için geçtim gittim. Eve gidip üstümü değiştirdim. Ablamlara giderken İbrahim Bey beni görmüş. Asistanını yolladı, ‘böyle bir dizi var oynamak ister misin’ dediler. O yaşın verdiği heyecanla ‘senaryoyu görmem lazım’ dedim. 
16 yaşında tanıştım İbrahim Bey ile. Dizi bitti ben geri döndüm, babamı kaybettim. Tekrar İstanbul’a döndüğümde 19-20 yaşındaydım. Her şey başladığında o 46 ben 20’li yaşlarımın başındaydım. 
Her kız çocuğu babaya aşıktır. Bana eksik olduğunda kız çocukları baba sevgisini arar, huyu babasına benzeyeni arar, babasıyla paralel gider…
Aşk dediğiniz şey zamanla oluyor. Ben ilk görüşte aşka inanan biri değilim
İbrahim Bey peşime takılıp zorla ‘ya benim olacaksın, ya kara toprağın’ demedi. Yok öyle bir şey. 
Şimdi olsa olur muydu, düşünmek lazım. İbrahim Tatlıses’in gücü, babacan tavrı etkiledi beni. 

İBRAHİM TATLISES'TEN HİÇBİR ŞEY ALMADIM

İbrahim Bey’in malı mülkü azalır ama bitmez. Ben hiçbir şey almadan çıktım. Hakim, Elif Ada’ya nafaka bağlayacaktı. Ben onu da istemedim. İbrahim Bey ile birlikteyken fiziksel şiddete maruz kalmadım. Ama çok kovalanmışlığım vardır. Yakalansaydım ne olurdu bilmiyorum. İnsan olarak çok severim. Saygım sonsuzdur.

yildiz-001.jpg

AYŞEGÜL YILDIZ KİMDİR

İbrahim Tatlıses ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen Ayşegül Yıldız, 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. Yıldız, barıştıkları yönündeki haberlere ise şu sözlerle yanıt verdi: “Bizim küslük gibi bir durumumuz mümkün değil. İlişki diyorsanız, hayır. Biz boşandık ve o defter kapandı.”

Ayşegül Yıldız, 1981 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Eğitimini Bodrum Lisesi'nde tamamlayan Ayşegül Yıldız’ın yolu henüz 16 yaşındayken İbrahim Tatlıses ile kesişti. 19-20 yaşındayken İstanbul’a geldi. Küçük yaşlardan bu yana televizyon kariyer planı yapmak isteyen Ayşegül Yıldız, İmparator ve Fırat dizisinde rol aldı. 20’li yaşlarının başındayken İbrahim Tatlıses Aynı zamanda modellik de yapan Ayşegül Yıldız, bazı kanallarda sunuculuk görevini de üstlendi. Ayşegül Yıldız, uzun süredir adı aşk dedikodularına karıştığı İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında nikah masasına oturdu. Ünlü çift, evliliklerinin ikinci yılında kızları Elif Ada'yı kucağına aldı. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.