Azerbaycan'a bir destek de Fenerbahçe'den

Azerbaycan'a bir destek de Fenerbahçe'den
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, sarı lacivertli camianın topraklarını Ermeni işgalinden kurtarmak için mücadele veren Azerbaycan halkının yanında olduğunu söyledi.

DHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, dünya gündemini meşgul eden Azerbaycan- Ermenistan olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan'ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda ilerlemesini sürdürdürürken Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Azerbaycan'a destek verdi.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ" 

Azerbaycan'ın CBC Sports kanalına telefon bağlantısı gerçekleştiren Erol Bulut, "Acınızı biz de buradan yaşıyoruz. Nasıl bayraklarımızda Ay-Yıldız yan yana olduğu gibi biz Türk milleti olarak her zaman yanınızdayız. Türk takıım Fenerbahçe her zaman Azerbaycan halkının yanında" ifadelerini kullandı.

"BAKÜ TAKIMLARI AVRUPA'DA SAHNEYE ÇIKMAYA BAŞLADI" 

Azerbaycan futbolunu takip edip etmediği sorulan Erol Bulut, "Azerbaycan futbolunu tabii ki de takip ediyoruz. Nasıl bir Avrupa futbolunu dünya futbolunu takip ettiğimiz gibi. Çünkü son yıllara baktığımızda Azerbaycan futbolunun çıkış yaptığını düşünüyorum. Bakü takımları Avrupa'da boy gösteren takımlar. Zaman zaman oradaki futbolcularda tespit ediliyor, izliyoruz. İnşallah ilerleyen süreçlerde Azerbaycanlı futbolcuları da Türkiye'de gorebiliriz" şeklinde konuştu.