Azra Akın: Erkan Özerman'a dava açtım

Azra Akın: Erkan Özerman'a dava açtım
Manken ve oyuncu Azra Akın, geçtiğimiz gün oğlu Demir ile Akmerkez’de objektiflere takıldı. Akın'a, Kıvanç Tatlıtuğ'la sevgili olduğu döneme ait ünlü organizatör Erkan Özerman'ın iddiaları soruldu.

Akmerkez''de görüntülenen Azra Akın, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. 40 yaşındaki tescilli güzel, “Demir''le alışverişe geldik, bir şeyler alıp çıkacağız. Okullar tatil ama biz tatile gitmeyeceğiz İstanbul’da kalacağız” dedi.

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli''ne, ünlü organizatör Erkan Özerman''ın geçtiğimiz günlerde konuk olduğu ''Al Sana Haber'' programındaki çok konuşulan açıklamaları hatırlatıldı.

Erkan Özerman, bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk yaşayan Azra Akın hakkında, "Onun Kıvanç''a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim, dışarı çıkamazdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık" demişti.

"KIVANÇ''A İFTİRA ATTI" 

Özerman, "O Amsterdam''da oturuyor. Kıvanç, Paris''te çalışıyor. Telefon açıyor, ''Sen bu gece kiminleydin?'' diyor, başlıyor ağlamaya. Kıvanç kalkıyor trene binip, 2.5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç''a atılan iftirayı burada anlatamam" açıklamasını yapmıştı.

"GEREKLİ OLAN DAVAYI AÇTIK" 

Özerman''ın gündem olan sözleri ila ilgili olarak Akın, “Gerekli olan davayı açtık. Bu yüzden bu konu hakkında konuşmayacağım, dava açtım” diyerek, oğlu Demir ile alışveriş turuna çıktı.

Azra Akın’ın menajeri Yasemin Kök, “Yapılan itibar sarsıcı ve yalan açıklamalarla ilgili hukuki ve cezai süreç başlatılmıştır. Yargı cevabı verecektir” ifadelerini kullanmıştı.