Sedat Peker ne zaman video çekeceğini açıkladı. Aylardır video yasağı vardı

Sedat Peker ne zaman video çekeceğini açıkladı. Aylardır video yasağı vardı
Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) çektiği videolarla Türkiye'nin gündemini sarsacak açıklamalarda bulunan Sedat Peker, Türkiye'nin BAE'yle ilişkilerinin düzelmesinin ardından video çekmesinin engellendiği belirtmişti. Peker, videolarını tekrar ne zaman çekeceğini açıkladı…

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Sedat Peker, BAE''den yaptığı açıklamalarla yine Türkiye''nin gündemine oturdu.

VİDEOLARI DURDURULMUŞTU

1 Mayıs 2021 tarihinde şahsi YouTube kanalından yayınladığı "Şahsıma Yapılan Kanunsuzlukların Taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır" başlıklı videolarla çeşitli iddialarda bulunan ve Türkiye''de hem siyasetin hem sosyal medyanın gündemini belirleyen Sedat Peker''in videoları, iddialara göre Ankara''nın ricası üzerine BAE''nin müdahalesiyle durdurulmuştu. Ancak Peker video çekmese de Twitter''dan paylaşımlar yaparak sosyal gündemdeki yerini korumuş ve iddialarını dile getirmeye devam etmişti.

Sedat Peker, 1 Temmuz 2022 Cuma günü dün attığı flood ile Demirören ailesini hedef almış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Peker bu açıklamalarda Demirören ailesine yönelik iddiaların yanı sıra videoların akıbetiyle ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"AVUKATLARIM UĞRAŞIYOR"

Peker''in video çekmesinin BAE tarafından engellendiği ve hatta internet erişiminin de kesildiği belirtiliyordu..

Sedat Peker konuyla ilgili olarak, "Geliyor gelmekte olan. Bak sana bir şey söyleyeyim, avukatlarım uluslararası arenada uğraşıyor..." ifadelerini kullandı.

"VİDEO ÇEKMEYE BAŞLAYACAĞIM"

Peker bu ifadelerinin hemen devamında video çekmeye başlayacağını şu sözlerle sürdürdü: "Video çekmeye başlayacam. YÜCE ALLAH’a yemin olsun bu anlattıklarım ne ki."

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler