Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tıbbi sarf malzeme satın alınacak

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tıbbi sarf malzeme satın alınacak
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tıbbi sarf malzeme satın alınacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Anestezi ve reanimasyon yoğun bakım ünitesine 1 kısım 3 kalem tıbbi sarf alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.” denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: Anestezi ve reanimasyon yoğun bakım ünitesine 1 kısım 3 kalem tıbbi sarf alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalanmasından itibaren taşınır mal biriminin yazılı siparişi üzerine 10 (on) iş günü içerisinde Muayene Kabul Birimine peyder pey teslim edilecektir. 10 (on) iş günü içerisinde teslim edilmemesi üzerine cezai müeyyide uygulanacaktır.

Tarihi ve saati: 08.06.2022 - 10:30

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında olan ürünler (teklif edilecek tüm cihazlar) için; İsteklilerin teklif ettikleri ürün ve firma kayıtları ihale tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan, ÜTS’ne (Ürün Takip Sistemi) kayıtlı olmak zorundadır.

İstekli, Tedarikçi ise, ÜTS kayıtlı tedarikçi numaralarını sunmak zorundadır.

İstekli, Bayi ise ÜTS kayıtlı ve kendisine tedarikçi tarafından verilen bayi tanımlayıcı numaralarını ihale dosyasında sunmak zorundadır.

Tedarikçi firmalar ve bayileri ile yönetmelik kapsamındaki tüm ürünler ihale tarihi itibariyle "SAĞLIK BAKANLIĞI" tarafından onaylı ve ÜTS''de "SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLIDIR" ibaresi bulunmalıdır. Bu belgeleri sunmayan veya ÜTS kayıtlı olmayan isteklilerin teklif ettiği ürünlerin alımı yapılmayacaktır.

Birim fiyat teklif cetvelindeki kısım ve sıra numarasını ÜTS çıktılarının  üzerinde belirteceklerdir.

Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olan ürünler için; Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliğini, Vücut dışında kullanılan (invitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmelikleri kapsamı dışında olan malzemeler için üreticinin/ithalatçının teklif edilen malzemenin Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olduğuna dair yazılı beyanını verecektir.