Bağcılar’da freni boşalan kamyoneti durmak istedi. Feci şekilde can verdi

Bağcılar’da freni boşalan kamyoneti durmak istedi. Feci şekilde can verdi
Bağcılar’da freni boşalan ve arkasından koşarak direksiyona geçmeye çalıştığı kamyonetin yan yatmasıyla altında sıkışan şoför Refik Kotuk feci şekilde hayatını kaybetti.

DHA’nın haberine göre, kaza saat 16.00 sıralarında Bağcılar İSTOÇ mevkii Bağcılar Spor ve Spor Tesisleri önünde bulunan yolda meydana geldi. İddiaya göre, park halindeki 34 YFY 42 plakalı kamyonete malzeme yükleyen şoför Refik Kotuk, yokuş aşağı freni boşalan kamyonetin arkasından koşmaya başladı.

bagcilar-kaza-2-001.jpg

BETON PARÇASINA PARPARAK YAN YATTI

Kapısını açarak direksiyonu tutan Kotuk kamyoneti yolun sağında bulunan yeşil alana sürmek istedi. Refik Kotuk direksiyonu sağa kırdığı anda yol kenarındaki beton parçasına çarpan kamyonet sola doğru yan yattı. O sırada direksiyonda olan Refik Kotuk da yan yatan kamyonetin altında kaldı.

bagcilar-kaza-4.jpg

UZUN SÜREN ÇALIŞMA SONUCU ÇIKARTILDI

Kamyonetin altında kalan şoför için olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonrası kamyonetin altından çıkarılan Refik Kotuk'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

bagcilar-kaza-6.jpg

Sağlık ekipleri Kotuk'un hayatını kaybettiği belirledi. Ceset torbası içine alınan Kotuk'un cansız bedeni ambulans aracına alındı. Yan yatan kamyonet ise olay yerine gelen çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

bagcilar-kaza-8.jpg

(Kaynak: DHA)