Bahçeli’den çok konuşulacak sözler

Bahçeli’den çok konuşulacak sözler
Referandum sürecine giren Başkanlık anayasası birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Bahçeli’nin 2010 referandumunda dönemin Başbakanı Erdoğan hakkındaki sözleri tekrar gündeme geldi.

Başkanlık anayasasının, Devlet Bahçeli’nin de desteği ile referandum sürecine girmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Bahçeli’nin 2010 referandumunda katıldığı bir canlı yayın programında “Ülkücülerin üzerine husumetle gelen insanın biz kardeşliğine inanacağız. Herhalde bu kadar ne safız ne de aptalız” diyerek dönemin Başbakanı Erdoğan’ı eleştirmesi tekrar gündeme geldi.

İşte Bahçeli’nin o sözleri:

Burada sayın Başbakan aldanıyor ama öbür taraftan da kalkıyor Ülkücü kıyıma devam ediyor. Mahkemeden yedi, sekiz defa karar almış uygulayıp görevlerine döndürmüyor. Aynı zamanda bunlar kanla besleniyor, bunlar kafatasçılar, bunlar mafya bozuntuları diye iftira ediyor.

Bütün bunları duyacaksınız sonrada kalkacak dara düşmüş bir dönemde Ülkücü kardeşlerinden bahsedecek, yıllarca Ülkücülerin üzerine husumetle gelen insanın biz kardeşliğine inanacağız. Herhalde bu kadar ne safız ne de aptalız.

İlgili Haberler